Documentatie · Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen (faqs):


1. Hoe zijn mijn gegevens beveiligd?
  • Uw gegevens zijn goed beveiligd middels een SSL (Secure Sockets Layer) verbinding. Een SSL verbinding is een verbinding waarmee persoonlijke gegevens of creditcardgegevens veilig via het internet verstuurd kunnen worden, terwijl de privacy gegarandeerd blijft. SSL biedt gegevensprivacy, gegevensverificatie en briefgeheim.
  • Naast deze SSL verbinding garanderen wij u, dat uw gegevens te allen tijde behouden blijven door onze redundant servers en dagelijkse back-ups.
 
2. Ik heb zelf een factuurontwerp, kan Factuur admin er voor zorgen dat mijn eigen factuur in het systeem komt te staan, zodat ik deze via Factuur admin kan versturen?
  • Als u uw eigen huisstijl op uw factuur wilt gebruiken, kunt u deze door een medewerker van Factuur admin in het systeem laten zetten. Als dit gebeurd is komen alle goederen en/of diensten die u factureert op uw persoonlijke factuur te staan. U kunt uw persoonlijke factuur in Factuur admin laten zetten voor € 99.

 
3. Hoe lang duurt een abonnement bij Factuur admin?
  • Als u heeft besloten een abonnement te nemen bij Factuur admin, kunt u zelf aangeven hoe lang u wilt dat uw abonnement gaat duren. De minimale tijdsduur van een abonnement op Factuur admin is 1 jaar.
 
4. Hoeveel kost een abonnement bij Factuur admin?
  • Bij het abonneren op een proefabonnement bent u vrij van kosten. Het tarief van een jaarabonnement is € 150 exclusief BTW.
 
5. Kan ik Factuur admin ook eerst proberen voordat ik een abonnement afsluit?
  • U heeft de mogelijkheid om eerst een demoversie van Factuur admin aan te vragen. Met deze demo heeft u dertig dagen de tijd om te beslissen of u een (jaar)abonnement op Factuur admin wenst af te sluiten. De demo kan dan worden omgezet in uw eigen account.
 
6. In de nieuwe wetgeving staat dat ik mijn facturen ook per e-mail naar mijn debiteuren mag versturen. Kan dit ook met Factuur admin?
  • Met Factuur admin maakt u online uw facturen voor uw debiteuren gereed. Vervolgens krijgt u de facturen in een PDF. bestand op uw beeldscherm. Dan heeft u de keuze om deze uit te printen en op te sturen of kunt u de factuur per e-mail naar uw debiteuren sturen. Beide is uiteraard ook een optie.
 
7. Blijven mijn facturen digitaal bewaard, zodat in geval van verlies de factuur opnieuw verzonden kan worden?
  • Het systeem van Factuur admin bewaart ten alle tijde de facturen die u factureerd mits u ze zelf niet verwijderd.
 

© 2023 - FactuurAdmin - Webbol